"De Teksteres heeft me vakkundig geholpen om mijn website beter te presenteren. Veel verbeteringen in taalgebruik die het geheel nog professioneler maken!"

 

Hans, civiel ingenieur en zelfstandig ondernemer

“Caroline heeft voor onze GGZ-instelling de tekst geredigeerd voor cliënt-folders. Caroline wist gelijk de goede toon te pakken, werkte heel snel en dacht ook goed mee, waarbij ze goede vragen stelde en oplossingen bedacht. Heel prettig is dat ze zich ook echt verplaatste in onze doelgroep. Wij zijn heel tevreden met haar werk en laten in de toekomst alle cliënt-folders door haar redigeren.”

 

Charlotte, psychotherapeut/GGZ-psycholoog

“Caroline stelt sinds 2020 de maandelijkse nieuwsbrief van de Nederlandse barbershopkoren- en kwartettenorganisatie Holland Harmony samen. Zij doet dit op nauwgezette wijze. Ze houdt de planning in de gaten en zorgt ervoor dat de benodigde input op tijd wordt aangeleverd. Ook bewaakt zij de kwaliteit van het aangeleverde materiaal. Haar zorg en aandacht resulteren iedere maand weer in een prachtige nieuwsbrief, die goed wordt gelezen. We kijken er iedere maand naar uit.”

 

Leonie, voorzitter

"Caroline heeft voor Blijf Vitaal de webteksten geredigeerd. Caroline reageerde snel en had de juiste woordkeus te pakken. Ze heeft de teksten zo geredigeerd dat we er helemaal tevreden mee waren. Caroline is consciëntieus, werkt snel, is bedreven en vaardig en is een prettig persoon om mee samen te werken."

 

Pascal, vitaliteitscoach en Shiatsutherapeut

Inmiddels al een aantal folders voor diverse bedrijven door Caroline laten redigeren, naar grote tevredenheid. Zij is in staat om de boodschap helder, duidelijk en bondig in een tekst te verwerken. Het resultaat is een stuk dat prettig leest in begrijpelijke en leesbare taal. De communicatie met Caroline verloopt prettig en correcties zijn duidelijk weergegeven in een mooi document. Daarin zie je haar passie voor taal. Caroline verstaat haar vak; ik laat deze taak dan ook graag over aan De Teksteres!

 

Riët, grafisch ontwerper en illustrator www.favorietje.com